Laptophoezen en sleeves

Dan kunt u overwegen om een ​​14 inch laptopsleeve aan te schaffen als u veel reist. Deze handige tassen zijn een handige manier om uw laptop mee te nemen zonder dat deze lastig te gebruiken en vast te houden is. Ze zijn ook een goed idee voor studenten die vaak reizen als ze er geen gebruik van maken, omdat ze de notebook gemakkelijk in de hoes kunnen laten glijden. Notebookhoezen zijn er in verschillende maten en uitvoeringen en kunnen van vrijwel elk materiaal worden gemaakt.

Laptophoezen zijn in wezen een enorm zakje, meestal gemaakt van duurzaam plastic of nylon, dat bedoeld is om precies over de achterkant van uw laptop te passen. De hoes zal een soort houder bevatten, zoals clips of een sleutelhanger, om de notebook binnen te houden. Ideaal om te kleine laptophoezen te voorkomen. Laptophoezen kunnen ook helpen om kleine krassen en vuil te voorkomen en kunnen uw laptops beschermen tegen stoten en vallen. Daarnaast is het belangrijk om een ​​maat aan te schaffen die in je eigen hele lichaam past. Je wilt geen laptophoes die geen bewegingsruimte heeft.

laptoptassen

U kunt gemakkelijk in de war raken door het brede scala aan keuzes bij het zoeken naar een hoes om te kopen. Hier zijn enkele tips om u te helpen een hoes te vinden die aan uw eisen voldoet. Sommige van die tips zijn vergelijkbaar met hoe u een draagtas zou kiezen

Het eerste waar u naar wilt kijken, is de maat. Er zijn versies beschikbaar voor vrijwel elk formaat notebook, van een laptop tot een notebook met toetsenbord. De afmetingen van deze hoes zullen bepalen in wat voor soort tas en stijl hij wordt geleverd. Notebookhoezen kunnen in verschillende maten zijn, zelfs zo groot als vierentwintig gallon, en variërend van twee gallon tot maten. Er zijn laptophoezen die naast een transporttas kunnen worden gebruikt om een ​​laptop mee te nemen.

Het volgende dat u moet overwegen, is. Als u bijvoorbeeld een hoes koopt voor op reis, wilt u misschien geen koerierstas of tas kopen. Dan is een extra tas wellicht geschikter als u uw laptop mee wilt nemen tijdens het wandelen. Je zou zelfs kunnen overwegen om een ​​rugzak aan te schaffen om hem in te vervoeren. Onthoud dat een notebookhoes voor veel functies kan worden gebruikt.

Als u op zoek bent naar een tas voor op reis, wilt u misschien geen rugzak, maar koopt u liever een hoes met functies. Dit is een functie waarmee u uw laptop gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. U krijgt een beetje meer flexibiliteit voor zover uw handpalmen zijn betrokken door een handvat. Het handvat wordt ook gebruikt om items zoals pennen, muissnoeren of andere accessoires toe te voegen naast het dragen van de notebook.

Overweging is dat het stevig genoeg moet zijn om alle dingen die je nodig hebt om met de notebook te reizen te onderhouden. Zorg ervoor dat de tas goed genoeg is gebouwd, zodat hij niet van je rug valt of je notebook beschadigt terwijl je op straat loopt. Zorg er daarnaast voor dat het indien nodig kan worden verkregen, zodat u niet alles eruit hoeft te halen voordat u de deur uitgaat. Vergeet niet om zakken of bellen te zoeken die u kunt gebruiken als een mp3-speler voor verschillende dingen. Laptophoezen zijn ontworpen met deze kenmerken in gedachten.

U moet overwegen om een ​​notebookhoes te kopen als u er een nodig heeft voor een specifiek doel. 14 inch laptoptas die klein zijn, zullen je helpen en je zult blij zijn dat je de tijd hebt genomen om te beslissen welke perfect is.